Kinepolis Film Distribution

Kinepolis Film Distribution (KFD) is sinds 1997 actief als onafhankelijke filmdistributeur in België en Luxemburg.  Klein begonnen wist KFD zich sindsdien op te werken tot één van de grootste onafhankelijke filmverdelers.

Als specialist op het vlak van Vlaamse films heeft KFD een vaste stek veroverd in het Belgische filmlandschap.  In 2018 waren PATSER, de explosieve film van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah en het drama NIET SCHIETEN van Stijn Coninx met een monumentale Jan Decleir de grootste lokale successen.

Dit jaar kijken we alvast uit naar H4Z4RD met Dimitri Vegas in de hoofdrol, het langverwachte ZILLION, van regisseur Robin Pront, REBEL de nieuwe film van regisseursduo Adil & Bilall en een nieuwe MAYA DE BIJ-film..

KFD werkt eveneens samen met andere partners, waaronder het Nederlandse filmhuis Dutch FilmWorks (DFW).  In het kader van deze samenwerking brengt KFD films van hun catalogus uit in België en Luxemburg met o.a. The Hitman’s Bodyguard, The Wolf of Wall Street, Expendables …

Dit jaar kijken we uit naar MOONFALL met Patrick Wilson, Halle Berry en John Bradley in de hoofdrol. BLACKLIGHT is een nieuwe film met Liam Neeson waar veel van verwacht wordt.

 

Kinepolis Film Distribution

Eeuwfeestlaan 20, 1020 Brussel

E-mail: kfd@kinepolis.com

Bewaren

Designed & Developed by MoxyOne