Onze Natuur, De Film rondt de kaap van de 200.000 bezoekers!

Onze Natuur, De Film rondt de kaap van de 200.000 bezoekers!Slechts een maand na het overschrijden van de 100.000 bezoekers, verdubbelt Onze Natuur, De Film haar bezoekersaantal! En dan spreken we niet enkel over de natuurliefhebbers van het eerste uur, maar van een heel breed publiek van jong tot oud dat de film al in de bioscoop kwam ontdekken. Nu kunnen we er écht niet meer omheen dat we onze eigen natuur hoog in het vaandel dragen en we er met trots naar (gaan) kijken.

Een klein land met een grote biodiversiteit dat prachtig in beeld werd gebracht door Pim Niesten en Dick Harrewijn. Dat twee andere kleppers voor de klank bij het beeld zorgden, draagt alleen maar bij aan de beleving. Louter lof voor Hotel Hungaria en VRT voor hun keuze van Dirk Brossé als componist voor de soundtrack en de stem van Matteo Simoni als voice-over. Een uniek schouwspel dat met de winter voor de deur ons toch een extra graadje warmte geeft.

Synopsis: Onze Natuur, De Film is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten. Dit is het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten, de uitvreters, de vechters, de slimmeriken, de bazen. Maar ook dat van de verliezers, de soorten die we over een paar jaar misschien niet meer tegenkomen… Survival of the fittest, in zijn meest wrede en fascinerende vorm, in een land waar op het eerste zicht geen ruimte lijkt te zijn voor die wilde natuur.

Deze familiefilm neemt elke kijker mee in de wondere wereld van Onze Natuur. Nooit eerder is onze eigen achtertuin in al zijn glorie vertoond. Een visueel spektakel dat op groot scherm pas echt tot zijn recht komt. Een kans om oog in oog te komen staan met de grote maar ook de allerkleinste dieren, met als doel te verwonderen en fier te leren zijn op al dat moois om ons heen.

Hotel Hungaria en VRT lanceerden samen met KFD, RTL TVI, Agentschap voor Natuur en Bos & Natuurpunt: Onze Natuur, De FilmOnze Natuur is een ambitieus 360°-merk dat laat zien hoe verbazend wild en verrassend dichtbij onze Belgische natuur is. Via het online platform onzenatuur.be/notrenature.be, social media, liveconcerten, een boekenreeks en een prestigieuze tv-reeks later dit jaar, komt die wilde natuur nu nog dichterbij.

Onze Natuur, De Film wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en is sinds 21 september 2022 in de Belgische bioscoopzalen te zien.

Designed & Developed by MoxyOne