Ons favoriete politiekorps gaat de criminele toer op in De Buurtpolitie – De Perfecte Overval

Ons favoriete politiekorps gaat de criminele toer op in De Buurtpolitie - De Perfecte OvervalHet meest enthousiaste politiekorps van ons land trekt op 14 december 2022 voor de vierde keer met loeiende sirenes richting het witte doek, in een spannend nieuw avontuur waarin ze voor het eerst in boevenkleren kruipen. Om zich in te leven in de gedachten van een bandiet, gaan ze op teambuilding met het hele korps, maar zonder dat ze het beseffen gaat het helemaal mis en wordt het hun missie om de gemaakte fouten terug recht te zetten… Als dat maar goed komt!

Onder leiding van hun korpschef Roger (Willy Herremans), gaan onze bekende blauwe vrienden opnieuw de strijd aan tegen het kwade. De trouwe cast, waaronder Lisa Gerlo (Emma), Dempsey Hendrickx (Vince), Nicoline Hummel (Tineke), Ilse La Monaca (Brigitte), Manoe Frateur (Eric), Mathias Daneels (Hugo), Liandra Sadzo (Louise), Ianthe Tavernier (Floor) en criminelen Pierre Gervais (Pedro), Sid Hunaerts (Lucas) en Marijn Claes (Matheo) zullen in dit knotsgekke avontuur te zien zijn.

SynopsisOm het jaareinde te vieren, bereidt de commissaris een spectaculaire teambuilding voor: leren denken als criminelen en een in scène gezette bankoverval plegen. Ze moeten samenwerken om de perfecte misdaad te plegen. Maar niks gaat zoals gepland en het korps pleegt zonder het te beseffen, om de tuin geleid door een malafide spelcoach, een échte overval. Van zodra ze de waarheid ontdekken, moeten ze zo snel mogelijk aan het werk om de fouten recht te zetten want waar is het geld naartoe? Het wordt een klopjacht tegen de tijd en tegen de twijfel die het korps in zijn greep houdt.

‘De Buurtpolitie – De Perfecte Overval ‘ wordt geproduceerd door Banijay Belgium, in samenwerking met DPG Media en Streamz.

Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt De Buurtpolitie – De Perfecte Overval
vanaf 14 december 2022 in de Vlaamse en Brusselse bioscopen.

Designed & Developed by MoxyOne