Online creators CEMI go back to the nineties in eigen film REWIND

Online creators CEMI go back to the nineties in eigen film REWINDVlaanderens bekendste online creators, CEMI (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut), brengen dit najaar hun film REWIND naar de Belgische bioscoopzalen. In dit knotsgekke avontuur wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren ’90, en wordt het de ultieme challenge om terug te keren naar het heden… Zal het hen lukken om ook deze ultieme challenge tot een goed einde te brengen? De opnames van de film zijn zopas afgerond, met het oog op de release van REWIND op 26 oktober 2022. De première vindt op 23 oktober 2022 plaats in Kinepolis Antwerpen.

Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean-Romy Manzila (Carlos), Anaïs Jansen (Sporty-J), Ruben Degroote (Adam), Ayco Weets (Laiko), Imea Denooze (Zahra), Louis Thyssen (Paul Peeters 1996), Peter Thyssen (Paul Peeters 2022), Kyoko Scholiers (Joyce) en Pat Krimson & Loredana De Amicis (Pat & Loredana) in REWIND te bewonderen zijn.

 

Synopsis: 

YouTube-sterren Céline en Michiel doen waar ze goed in zijn: leuke, spannende en uitdagende challenges bedenken voor elkaar en hier hun vele volgers mee entertainen op hun socials. En over enkele dagen vieren ze de launch van hun 500ste video: een muziekclip met een mix van niemand minder dan Pat en Loredana. Maar bij de opnames van een nieuwe video gaat het helemaal mis. Door een technische fout in een VR-bril wordt Céline naar het verleden gekatapulteerd en komt ze terecht op een school in het jaar 1996. Céline moet een manier vinden om terug naar het heden te geraken maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ondertussen, in 2022, probeert Michiel samen met bevriende vlogger, Carlos, te achterhalen wat er met Céline is gebeurd. Hoe kon het meisje zo plots verdwijnen? De verdwijning van Céline blijft ook niet onopgemerkt en al snel gonst het internet van de meest absurde theorieën. Is dit het einde van het CEMI-verse? Céline en Michiel staan misschien wel voor de meest ultieme challenge ooit: Céline van 1996 terug naar 2022 krijgen om op tijd hun muziekclip te lanceren.

REWIND is een productie van Sputnik Media, bekend om zijn digital first producties, in opdracht van KFD & Streamz, en wordt gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter-maatregel van de Belgische Federale Overheid. Met dank aan Flanders Tax Shelter.

REWIND zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD) en wordt op 26 oktober 2022 in de Belgische bioscoopzalen verwacht en later ook op Streamz.

Designed & Developed by MoxyOne