Wat Mannen Willen

Verklein/Vergroot video

Regie: Filip Peeters

Casting: Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Louis Talpe, Ruth Becquart, Ben Segers, Evelien Bosmans, Nathalie Meskens, Sien Eggers, Jan Decleir, Ella June Henrard, Gene Bervoets, Adriaan van den Hoof

Releasedatum: 25/11/2015

Beschrijving:

In WAT MANNEN WILLEN volgen we de levens van zes – jawel – mannen op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten.
Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky..tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde .. alleen worstelt hij plots met cold feet.
Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten?
Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief.
Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauff eur Roland zou graag zijn wereld veranderen.door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. En Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden … via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Genre: comedy, romance

Designed & Developed by MoxyOne