Uitschot

Verklein/Vergroot video

Regie: Luk Wyns

Casting: Luk Wyns, Johnny de Mol, Manou Kersting, Chris Willemsen, Veerle Dejonghe, Hilde Uitterlinden, Silke Becu, Frank Aendenboom, Eline De Munck en gastacteurs Bruno Vanden Broecke, Stefan Perceval, Robby Cleiren en Philippe Geubels

Releasedatum: 09/11/2016

Beschrijving:

De Tersago’s zijn een onconventioneel familiebedrijf: overdag clowns, ’s nachts criminelen. Naar aanleiding van hun roofmoord in een Brasschaatse villa worden ze gearresteerd, maar bij gebrek aan bewijzen weer vrijgelaten, op zoon Wesley na. Die heeft immers nog wel wat meer op zijn kerfstok. Zus Amber beslist dan Wesley ’s waanzinnige reality-film zelf verder af te maken.
Vader Ronny wil de misdaad vaarwel zeggen en het kleine miljoen euro dat ze buitmaakten, witwassen met de productie van een musical. Dan worden Ronny en zijn compagnon Lou benaderd door twee politie-inspecteurs die hen wel degelijk van roofmoord verdenken. Het gestolen miljoen zou toebehoren aan een machtige Russische drugsbaron. De Tersago’s beseffen nu dat hun leven aan een zijden draadje hangt.
Tijdens de première van hun musical sluipt een gewapende man het theater binnen en plant zoon Wesley een ontsnapping uit de gevangenis.

Genre: thriller

Designed & Developed by MoxyOne