ZEB MAAKT CAPSULECOLLECTIE VOOR DE COLLEGA’S 2.0

ZEB MAAKT CAPSULECOLLECTIE VOOR DE COLLEGA’S 2.0De langverwachte 2.0 versie van De Collega’s – geregisseerd door Jan Verheyen is vanaf 12 december te zien in de filmzalen! Dé ideale gelegenheid voor ZEB om een ludieke ‘workwear’ collectie uit te brengen geïnspireerd op de (al dan niet) zo geweldige sfeer op het werk en onder de collega’s.

Misschien herken je je eigen collega’s wel in De Collega’s 2.0, want in elk bedrijf of team zitten wel karikaturale figuren die deze clichés bevestigen. De ZEB-formule? Giet een sausje humor over een aantal werkgerelateerde clichés en zet ze op een reeks cult T-shirts. Dit bleek al meermaals een succesformule die aanslaat bij het grote publiek, denk maar aan de T-shirts ontwikkeld rond Jacky Lafon, Cara Pils en DDT uit F.C. De Kampioenen.

Vanaf 30 november liggen er 8 exclusieve T-shirts bij ZEB. Elk shirt bevat een unieke quote uit de film of een collega-cliché waar velen zich in zullen herkennen. Zo is er de quote ‘Da’s Kracht’ – de slogan voor de teambuilding – waarmee afdelingshoofd Alexander (gespeeld door Steve Geerts) maar al te graag een geforceerde synergie binnen zijn team wil creëren.

Of die met #durfrijpevrouwtezeggen, gebaseerd op de onverschillige en vastbenoemde directrice van het team, een glansrol voor Veerle Dobbelaere. Of ga voor #sexysurvivalbitch, gemaakt naar het typetje dat Tatyana Beloy vertolkt. Ook met de T-shirts #zoekhetdanop, #dakanmorgennog, #wieheefthetnietjesmachien of #iemandnekoffie ben je zeker ‘the talk of the day’ op het werk!

De 8 T-shirts van De Collega’s 2.0 zijn vanaf donderdag 30 november exclusief te verkrijgen bij ZEB en op ZEB.be. Benieuwd naar de film? De Collega’s 2.0 is te zien in de zalen vanaf 12 december, vergeet je T-shirt niet 😉

De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met filmdistributeur Kinepolis Film Distribution & productiehuis Fobic Films.

 

OVER ZEB

ZEB is dé MULTI-BRAND FASHION STORE in België, met 67 winkels én een must-visit e-shop.

ZEB biedt een unieke merkenmix van meer dan 70 internationale topmerken, professioneel advies met een lach en veel goesting, een fi jne shopping ervaring, leuk ingerichte, goed bereikbare winkels met ruime parkings en dit tegen straffe prijzen! Elk seizoen opnieuw verrassen we de klant met nieuwe collecties die voortvloeien uit de gebundelde krachten van inspirerende persoonlijkheden met ZEB. Designers Astrid Coppens, Veronique Leysen, Stien Edlund, Dennis Praet enz. ademen fashion en dat is de basis van élke samenwerking met ZEB. We gaan voor veel keuze én de laatste trends, zo vindt ieder z’n ding bij ZEB.

Designed & Developed by MoxyOne