Vlaanderens favoriete politiekorps feestelijk onthaald bij première van De Buurtpolitie: De Perfecte Overval

Vlaanderens favoriete politiekorps feestelijk onthaald bij première van De Buurtpolitie: De Perfecte OvervalOok de vierde ‘De Buurtpolitie‘-film kon rekenen op een mooie opkomst die stond te popelen om hun helden op het witte doek te zien schitteren in De Buurtpolitie: De Perfecte Overval. Het koude winterweer kon hen niet tegenhouden om talrijk af te zakken naar Kinepolis Antwerpen waar ze niet konden wachten om het nieuwe avontuur als eerste te ontdekken in aanwezigheid van de voltallige cast.

Zo stonden de bekende collega’s Dempsey Hendrickx (Vince), Willy Herremans (Roger), Ilse La Monaca (Brigitte), Manoe Frateur (Eric), Nicoline Hummel (Tineke), Mathias Daneels (Hugo), Lisa Gerlo (Emma), Liandra Sadzo (Louise) en Ianthe Tavernier (Floor) opnieuw klaar om het recht te laten zegevieren!

Synopsis: De commissaris bereidt een spectaculaire teambuilding voor om het jaareinde te vieren: het korps moet zelf een in scène gezette bankoverval plegen. Zo leren ze denken als criminelen, moeten ze samenwerken, én zullen ze veel plezier hebben. Maar niks gaat zoals gepland. Om de tuin geleid door een malafide coach, pleegt het korps zonder het te weten een échte overval. Van zodra Vince, Emma, Hugo en co de waarheid ontdekken, gaan ze zo snel mogelijk aan het werk om de fouten weer recht te zetten. Het wordt een strijd tegen de tijd…

 

‘De Buurtpolitie: De Perfecte Overval’ wordt geproduceerd door Banijay Belgium, in samenwerking met DPG Media en Streamz. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt De Buurtpolitie: De Perfecte Overval vanaf 14 december 2022 in de Vlaamse en Brusselse bioscopen.

Designed & Developed by MoxyOne