Urbanus heeft zijn eigen kledinglijn!

Urbanus heeft zijn eigen kledinglijn!Hansbeke/Stasegem, 14 Februari 2019. 

Op 27 februari 2019 komt ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ in de zalen, naar aanleiding van deze film sloegen Mister T en Brooklyn opnieuw de handen in elkaar om een kledinglijn voor volwassenen te lanceren!

In ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): gedurende een jaar mag Igor gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy.  Maar uiteraard loopt alles in het honderd wanneer de kinderen in opstand komen tegen het plan van de volwassenen.

Mister T en Brooklyn creëerden met de belangrijkste karakters en leukste quotes een merchandise lijn. Dit alles onder het goedkeurende oog van Urbanus en Willy Linthout en onder exclusieve licentie van Eyeworks.
Alle textiel draagt het Fairwear-label en is vervaardigd uit 100% organisch katoen. Bedrukkingen van het textiel en aanmaak van de brettellen gebeuren in België.

De T-shirts, Sweaters en Bretellen zijn vanaf vandaag beschikbaar in alle Brooklyn winkels (www.brooklyn.be) en online bij Mister T (www.mistert.be/urbanus)

‘Urbanus: de Vuilnisheld’ is een productie van Eyeworks Film & TV Drama, in co-productie met BosBros en één, met de steun van het Stap programma van Telenet, het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Screen Flanders, het Nederlands Filmfonds, the Netherlands Film Production Incentive, de Belgische taxshelter voor filmfinanciering en in samenwerking met SCIO Productions en Kinepolis Film Distribution (KFD). 

De film wordt vanaf 27 februari 2019 in de bioscoopzalen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en komt uit in België en Nederland.

Designed & Developed by MoxyOne