Spraakmakende blockbuster Sound of Freedom dit najaar in België te zien

Spraakmakende blockbuster Sound of Freedom dit najaar in België te zienNaast Barbie en Oppenheimer was er nog een derde film die de afgelopen zomermaanden razend populair was in de Verenigde Staten. De film Sound of Freedom bleek een onverwacht succes aan de Box Office en versloeg qua bezoekersaantallen zelfs blockbusters als de nieuwste Mission Impossible- en Indiana Jones-films. De spraakmakende en controversiële film van Alejandro Monteverde, gebaseerd op waargebeurde feiten, vraagt aandacht voor kinderhandel, nog steeds een schrijnend probleem: wereldwijd zijn immers meer dan 10 miljoen kinderen onder de 18 slachtoffer van mensenhandel en (seksuele) uitbuiting.

 

Na de release in de VS op 4 juli is de internationale vraag naar Sound of Freedom onverdeeld groot. Na recente internationale releases in o.a. Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Groot-Brittanië en Zuid-Amerika zal de film dit najaar eindelijk ook in ons land te zien zijn. Via partner Dutch FilmWorks (DFW) verkreeg KFD de rechten en brengen we deze indrukwekkende film begin november naar de Belgische bioscopen.

 

De trailer kan je hier bekijken

 

OVER SOUND OF FREEDOM

Sound of Freedom is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van CIA agent Jim Ballard, die zich bezighield met het oplossen van pedofilie-zaken. Wanneer hij een 8-jarige jongen uit de handen van kinderhandelaars kan redden, wordt hij gegrepen door het verhaal van diens zusje dat nog steeds vermist is. Hij zegt zijn baan op en maakt er zijn levenswerk van om nog meer kinderen te redden van een lot dat nog wreder is dan de dood. Zijn missie leidt hem tot de donkerste uithoeken van Colombia waar hij zelfs zijn eigen leven op het spel moet zetten…

 

Designed & Developed by MoxyOne