ROOKIE uitgesteld tot 2021ROOKIE uitgesteld tot 2021

 

Aangezien Covid-19 nog steeds lelijk huishoudt in ons land, en er geen zekerheid is wanneer de bioscoopzalen terug open zullen gaan, werd beslist om de release van ROOKIE te verzetten naar een nog onbepaalde datum in 2021.

Graag vragen we u om de reviews op te sparen tot nader order. Een nieuw embargo volgt, van zodra we zicht hebben op een nieuwe releasedatum.

Synopsis: ROOKIE volgt het verhaal van Nicky (Matteo Simoni), een jonge ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder pur sang. Elke race zet hij zijn leven op het spel, niet voor geld maar voor de kicks, het respect en de roem. Zijn wereld stort onverwachts in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Hij slaagt er niet in dit nieuwe leven te aanvaarden en zoekt steun om een frisse start te nemen bij zijn schoonzus Vero (Veerle Baetens) en haar zoon Charlie (Valentijn Braeckman). Maar de roep van adrenaline en kicks steekt al snel weer de kop op. Via zijn neefje Charlie probeert Nicky zijn droom alsnog te beleven. Het wordt al gauw duidelijk dat Charlie niet uit hetzelfde hout gesneden is.

Designed & Developed by MoxyOne