“PATSER” KRIJGT EEN EIGEN STAGE OP KAMPING KITSCH CLUB

"PATSER” KRIJGT EEN EIGEN STAGE OP KAMPING KITSCH CLUBKamping Kitsch Club kondigt het grootste verkleedfestival aan in de Benelux op zaterdag 25 augustus in Kortrijk.  Meer dan 100 artiesten zullen er hun opwachting maken over 9 verschillende podia.  Na de hele hype die de derde film van Adil El Arbi en Bilall Fallah heeft teweeggebracht, komt er dit jaar een “Patser” R&B stage.  Deze is uiteraard vernoemd naar de gelijknamige film met onder andere Matteo Simoni in de hoofdrol.

Het succes van “Patser” blijft maar aangroeien.  De film speelt na 18 weken nog steeds in verschillende bioscopen en de teller staat inmiddels op zo’n 365.000 Belgische toeschouwers.  Vandaag komt de film uit op DVD en blu-ray en is eveneens digitaal verkrijgbaar op Video on Demand.

Op zaterdag 2 en 9 juni worden verschillende signeersessies voorzien met de regisseurs.  Meer info hieromtrent volgt volgende week.

Kamping Kitsch Club breidt deze zomer uit van 5 stages naar 9 stages.

Naast de gebruikelijke Mijn Stage, Spoiler Room (Retro/Trance), Stront Stage (WC Stage), Cirq Stage en de Studio Brussel Kermis zijn er dit jaar 4 nieuwe podia op Kamping Kitsch Club, waaronder dus de “Patser” stage die de R&B Patsers onder ons zal verwelkomen.

Bernard Van Damme maakt zijn opwachting op de “Kamping Catch” stage waar er een ganse dag wrestling battles zullen plaatsvinden met een internationale worstel line-up.  Daarnaast verwelkomt de Kamping enkele brandweerwagens van Aalst Carnaval die zullen gehost worden door Oilsjt Mjoezik en Radio Goeiedag.  Nieuw dit jaar is ook het Bolonaise Festival, een spaghetti eetfestijn gehost door Bavet en de koning van de B(P)olonaise: Steve Thielens.  Hier kunnen gasten terecht voor een eetfestijn dat zal opgeluisterd worden door een line up van Vlaamse Schläger artiesten.

Met deze 9 podia mikt de organisatie deze zomer op een 20.000-tal bezoekers.

Designed & Developed by MoxyOne