Ontdek de ‘YUMMY’-maze in Bobbejaanland

Ontdek de ‘YUMMY’-maze in BobbejaanlandNet zoals vorig jaar, kiest Bobbejaanland dit jaar opnieuw voor een Belgische film als basis van het nieuwe spookhuis. Deze keer staat het volledig in het zombie-thema, door de eerste Vlaamse zombiefilm ‘YUMMY’. De film is een productie van A Team Productions (de makers van ‘Patser’) en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD). ‘YUMMY’ wordt vanaf 18 december 2019 in de bioscopen verwacht maar is in oktober al live te beleven in Bobbejaanland!

‘YUMMY’, de eerste Vlaamse zombiefilm
In ‘YUMMY’ reizen we richting Oost-Europa, waar plastisch chirurg Krawczyk van de wereld een mooiere plaats probeert te maken. Bij één van zijn experimentele behandelingen loopt het echter mis en wordt een patiënte besmet met een virus dat van haar een zombie maakt. Waar het idee voor zo’n film vandaan komt? “Gooi een geschifte regisseur met “zombiefantasieën” bij enkele andere filmmakers in een leegstaande, plastische chirurgiekliniek en je krijgt ‘YUMMY’. Een film vol facelifts, boobjobs … en zombies.”, aldus Stéphanie Maussen van KFD & Kobe Van Steenberghe van A Team Productions.

Een product van Leisure Expert Group
Aangezien “YUMMY” zich afspeelt in een plastische chirurgiekliniek, zal de maze toch volledig anders zijn dan zijn voorganger. “We zijn samen met de mensen van Leisure Expert Group van 0 gestart om de maze op te bouwen,” verzekert Commercieel en Creatief Directeur Peggy Verelst van Bobbejaanland. Ook bij KFD & A Team Productions zijn ze enthousiast: “We vinden het al vele jaren fantastisch hoe hard Bobbejaanland inzet op Halloween. Toen we hoorden dat Bobbejaanland hun ziekenhuis-maze wilde verbouwen, zijn we meteen op die kar gesprongen,” treden Stéphanie & Kobe haar bij.

Halloween in Bobbejaanland belooft dus opnieuw een unieke beleving te worden. Wie ‘YUMMY’ zelf wil ervaren, kan terecht op het gruwelijkste Halloweenevent van het land dat dit jaar plaatsvindt van 16 oktober tot en met 3 november 2019.

Het volledige Halloweenprogramma vind je op Halloween.bobbejaanland.be.

Designed & Developed by MoxyOne