Nieuwe animatiefilm “100% Wolf” in première!

Nieuwe animatiefilm “100% Wolf” in première!Deze middag ging in Kinepolis Antwerpen de nieuwe familiefilm 100% Wolf in première. Met 100% Wolf lijkt Studio 100 opnieuw op weg om een succesverhaal te gaan schrijven. In het Verenigd Koninkrijk, waar de nieuwe familiefilm momenteel al uitgebracht werd, heeft hij aan de kassa’s van de bioscopen de kaap van 1 miljoen pond sterling gerond. Bovendien pronkt de film op een mooie 5e plaats van meest bezochte films. Hiermee laat de prent heel wat bekende kleppers achter zich. Ook in Nederland is de film behoorlijk succesvol met reeds meer dan 50.000 bezoekers na slechts 2 weken. Vandaag was de Vlaamse première van deze nieuwe animatiefilm.

nieuwe held

Sinds juni is er een nieuwe held in de Studio 100 familie: Freddy, een onweerstaanbare roze poedel die ervan droomt om een echte weerwolf te worden! 100% Wolf is een uniek verhaal over vriendschap, mysterie & humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van de  Australische schrijfster Jayne Lyons. Lennart Lemmens zal het hoofdpersonage Freddy van een Vlaamse stem zal voorzien. Hij is trouwens in goed gezelschap want ook Phillippe Geubels en Manou Kersting lenen hun stemmen aan een hoofdpersonage.

verhaal

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is.

Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

Hier een dropbox-link naar foto’s van de première:

https://www.dropbox.com/sh/t5w7p199hi8sqtg/AAAgL-hdxV8Z8S8e5NkM_LoZa?dl=0

Studio 100 & Kinepolis Film Distribution (KFD) brengen de animatiefilm “100% Wolf” vanaf 28 oktober 2020 uit in de Vlaamse bioscoopzalen.

Designed & Developed by MoxyOne