Let the countdown begin: Zillion dropt officiële trailer

Let the countdown begin: Zillion dropt officiële trailerRobin Pront pakt vandaag uit met de officiële trailer van zijn nieuwe film ZILLION. Hij serveert ons een cocktail van flitsende scènes, een soundtrack die je terugkatapulteert naar de jaren ’90 en een cast om ‘u’ tegen te zeggen.

“Het wachten is voorbij. Na al die jaren erover praten is het nu eindelijk zover. Zillion is klaar om de cinema’s te veroveren.”, aldus Robin Pront.

Wie zich helemaal wil laten gaan in de Zillion-revival, herinneren we graag nog eens aan de eenmalige heropening van de Zillion in de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen op 28 en 29 oktober. Laat de kans niet liggen om je terug even in de nineties te wanen en Relive the Hype. Bestel via deze link jouw tickets voor het event en daarnaast kan je hier ook tickets bemachtigen voor Zillion The Club.

 

Frank Verstraeten wordt vertolkt door Jonas Vermeulen. Charlotte Timmers, Matteo Simoni, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen vervolledigen de hoofdcast. Kevin Meul schreef het scenario samen met Robin Pront die ook de film regisseerde. Robrecht Heyvaert (D’Ardennen, Patser, Bad Boys for Life) verzorgt net zoals bij D’Ardennen het camerawerk. FBO, bekend van De Premier maar ook van Callboys, De Dag en Nonkels, produceert de film in coproductie met Woestijnvis en Millstreet Films.

Zillion is een productie van FBO in coproductie met Woestijnvis en Millstreet Films in samenwerking met VTM, Kinepolis Film Distribution, Indie Sales, Streamz en Telenet. Zillion kreeg steun van de Belgische Tax Shelter voor Filmfinanciering, het Nederlands Filmfonds en The Netherlands Film Production Incentive. Zillion kwam tot stand met de steun van het economisch fonds Screen Flanders, een initiatief onder de bevoegdheid van Vlaams minister van Economie Jo Brouns, het Vlaams Noodfonds Corona van de Vlaamse Regering en het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon.

 

ZILLION zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD) en wordt op 26 oktober 2022 in de Belgische bioscoopzalen verwacht.

 

Designed & Developed by MoxyOne