Influencers leggen één voor één het loodje in messcherpe trailer van FOMO

Influencers leggen één voor één het loodje in messcherpe trailer van FOMODat je vandaag maar beter extra oplet wanneer je onder een ladder loopt of een zwarte kat ziet passeren, is al even geen geheim meer. Deze editie van ‘vrijdag de dertiende’ doen we er nog een schepje bovenop. De Vlaamse horrorfilm en Streamz Original FOMO, een verhaal van Ilse Schooneknaep en Maximiliaan Verheyen, dropt namelijk vandaag de officiële poster en trailer waar je haar rechtop van gaat staan. Een weekendje in de bossen voor de boeg? Misschien toch eerst even de trailer van FOMO bekijken voor je die beslissing maakt… En mocht je toch een lichtgevende grijns zien in het donker, zet het dan maar op een lopen.

Synopsis
Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

Onder leiding van regisseur Leander Hanssen Jr. en scenarist Niels Snoek en met een jonge cast, laat FOMO zich vandaag van zijn engste kant zien.

Niemand minder dan Nora Dari (Aaliyah), Joffrey Anane (Ashon), Nathan Bouts (Toby), Oscar Louis Högström (Lowie), Sarah-Lynn Clerckx (Billie), Leonard Santos (Mauritz), Ayana Doucouré (Luna), Kes Bakker (Charles), Stefan Perceval (Hugo), Gilles Van Hecke (Xander), Steffi Mercie (Cleo), Hariette Sylva (Robin) en Jamie-Lee Six (Paulien), zullen vanaf 29 juni van het witte doek afspatten in deze nieuwe Vlaamse horrorfilm.

Je kan de trailer hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=9B2WEwwMhuw

FOMO is een productie van Borgerhoff & Lamberigts en Streamz. De film komt tot stand in samenwerking met Flanders Tax Shelter en Kinepolis Film Distribution.  FOMO wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en zal vanaf 29 juni 2022 exclusief te zien zijn in de bioscoop en dit najaar op Streamz.

 

Designed & Developed by MoxyOne