HELLBOY KLEURT ANTWERPEN BLOEDROOD

HELLBOY KLEURT ANTWERPEN BLOEDROOD“Legendary AF”
‘S werelds bekendste antiheld – Hellboy – maakt op 10 april zijn terugkeer naar het grote scherm. Om dat extra in de verf te zetten, werden in de Antwerpse Ernest van Dijckkaai even de poorten van de hel opengezet met een gigantisch bloedrood spandoek waar je niet naast kan kijken!

Een extra reden nodig om het doek in al z’n glorie te gaan bewonderen? Zondag 7 april gaat de Ronde van Vlaanderen quasi onder het Hellboy-spandoek van start! Of mocht de verplaatsing te ver zijn, kan je zondag ook altijd op één afstemmen waar je het vanuit je zetel kunt aanschouwen.

Hellboy is terug, vuriger dan ooit. Gebaseerd op Mike Mignola’s iconische werk, brengt dit actierijke verhaal de legendarische half-demon/superheld (David Harbour, “Stranger Things”) naar het Engelse platteland om het op te nemen tegen een drietal verwoestende giganten. Daar ontmoet hij “The Blood Queen”, Nimue (Milla Jovovich, van de Resident Evil reeks), een herrezen, eeuwenoude tovenares die een lang vervlogen verraad wil wreken. Plots bevindt Hellboy zich in een strijd tussen het bovennatuurlijke en het menselijke en moet hij al zijn ‘helse’ krachten aanwenden zonder daarbij het einde van de wereld te veroorzaken…
Hellboy wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en is vanaf 10 april in alle Vlaamse & Brusselse bioscopen te zien. 

Vanaf 8 mei ook in Wallonië in Franse versie.

Designed & Developed by MoxyOne