H4Z4RD knalt alle registers open met exclusieve event-première op Tomorrowland

H4Z4RD knalt alle registers open met exclusieve event-première op TomorrowlandGierende banden, 90’s beats en fluitende turbo’s in de Schorre in Boom, want op woensdag 20 juli doen de Holy Grounds of Tomorrowland eenmalig dienst als decor voor de exclusieve event-première van H4Z4RD, de film van Jonas Govaerts waarin resident-dj Dimitri ‘Vegas’ Thivaios samen met Jennifer Heylen en Jeroen Perceval de hoofdrol vertolkt

Dit alles wordt georganiseerd op de buurtdag van het festival, waar alle buurtbewoners uitgenodigd worden om naar de festivalweide af te zakken om de sfeer op te snuiven en kans te maken om de première van H4Z4RD bij te wonen. Zo kan Dimitri in primeur zijn eerste hoofdrol tonen in het dorp waar hij is opgegroeid, wat voor hem meteen een extra dimensie geeft aan deze event-première.

Om de ‘connectedness’ nog wat aan te scherpen, wordt de avond in stijl afgesloten met een knaller van een afterparty in de Carré in Willebroek. En nee, die johnnymuziek kan niet af.

H4Z4RD wordt vertolkt door Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen, Frank Lammers, Monic Hendrickx, Tom Vermeir, Emilie De Roo en Gene Bervoets in regie van Jonas Govaerts en wordt geproduceerd door Peter De Maegd, Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Lize Lefaible en Tom Hameeuw. Deze productie van Potemkino & Dream Big komt tot stand in samenwerking met DPG Media, Streamz, Belga Films Fund, 2C Films, Lexus, Ici Paris XL, Lebeau Courally en Kinepolis Film Distribution (KFD), en met de steun van VAF, Screen Flanders & Stad Antwerpen.

De film zal in de Benelux verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD) & Dutch FilmWorks (DFW) en wordt op 20 juli 2022 in de Belgische zalen verwacht.

Designed & Developed by MoxyOne