FEESTJE VOOR DE 350.000 BEZOEKERS VOOR “PATSER”

FEESTJE VOOR DE 350.000 BEZOEKERS VOOR “PATSER”Willebroek, 7 april 2018.  De derde film van Adil & Bilall heeft de kaap van de 350.000 bezoekers gehaald en dat werd gisteren uitbundig gevierd in de Carré van Willebroek in aanwezigheid van beide regisseurs, patsers Nora Gharib en Junes Lazaar, en heel wat fans. 

De film staat in Vlaanderen nog steeds in de top 10 van de Vlaamse bezoekersaantallen, is inmiddels in zijn 11de speelweek en staat nog in heel wat Vlaamse bioscopen geprogrammeerd.

Indien we de bezoekersaantallen van Nederland en Frankrijk meerekenen, staat de teller op ruim 500.000 bezoekers.

Patser betekende een heuse rollercoaster voor het regisseursduo.  Zij zijn ontzettend blij én fier met dit resultaat en blikken vol vertrouwen en goesting vooruit naar Patsers die in 2020 in de bioscopen verwacht wordt.

Patser is een productie van a team productions in coproductie met het Nederlandse Column Film en het Waalse 10.80 Films en wordt mogelijk gemaakt door de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel, Screen Brussels, Cobo Fonds, Netherlands Film Production Incentive, Stad Antwerpen, de Belgische tax shelter financiering, Casa Kafka, VTM, Telenet, VOO/BETV, RTBF, BNN-VARA, Kinepolis Film Distribution en Indie Sales.

Patser wordt sinds 24 januari 2018 in de bioscopen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Designed & Developed by MoxyOne