EERSTE BEELDEN van BABA YEGA: THE MOVIE

EERSTE BEELDEN van BABA YEGA: THE MOVIENa een intense draaiperiode is het nog wachten tot 28 maart alvorens de film in de bioscopen komt, maar de eerste teaser is inmiddels al wel klaar.

De teaser van de Baba film geeft alvast een voorproefje van wat je in de film mag verwachten: avontuur, humor en een stevige dosis Baba Yega !” aldus producenten Jasper Moeyaert en Emanuel Vanderjeugd van Geronimo.
In de film verdwijnt één van de vijf Baba’s van de aardbodem en moeten zijn vrienden hem terugvinden.  Daarbij nemen ze het op tegen de kwaadaardige Cordelia Zen, die alle kinderen van hun spontaniteit en levensvreugde probeert te bestelen.
Naast de Baba Yega’s, spelen o.a. ook Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck mee in de film.
Baba Yega werd in 2016 bekend als winnaar van ‘Belgium’s Got Talent’.  Afgelopen zaterdag eindigden ze bij de laatste drie finalisten in ‘Das Supertalent’, de Duitse tegenhanger van ‘Belgium’s Got Talent’.
Niet alleen voor Baba Yega, maar ook voor het productiehuis Geronimo is het de eerste langspeelfilm. Het productiehuis is vooral bekend van “Helden Van Hier” op VTM en de Emmy-genomineerde programma’s “Flying Doctors”, “Missie Mosango” en “Soundtrack”.
De film kwam tot stand met steun van o.a. Screen Flanders, VTM, Kinepolis Film Distribution en Telenet en wordt vanaf 28 maart 2018 in de bioscoopzalen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Designed & Developed by MoxyOne