Doe mee aan de Bekijk-De-Trailer-Challenge voor CEMI’s REWIND!

Doe mee aan de Bekijk-De-Trailer-Challenge voor CEMI's REWIND!The wait is over, daar zijn ze dan eindelijk! De trailer en poster voor de film van Vlaanderens bekendste online creators CEMI zijn vanaf nu online te bekijken. Het YouTube-koppel (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) brengt samen Sputnik Media, Kinepolis Film Distribution (KFD) en Streamz hun eerste echte langspeelfilm REWIND uit op woensdag 26 oktober. In deze knotsgekke film wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren ’90 terwijl Michiel in 2022 er alles aan moet doen om haar snel terug te brengen naar onze tijd want er zijn kapers op de kust! Zal het hen lukken om deze challenge te volbrengen? Bekijk hieronder zeker de trailer en poster van CEMI’s avonturen in de jaren ’90!

De film komt uit op 26 oktober maar heeft al een exclusieve première op zondag 23 oktober in Kinepolis Antwerpen!

Synopsis:
YouTube-sterren Céline en Michiel doen waar ze goed in zijn: leuke, spannende en uitdagende challenges bedenken voor elkaar en hier hun vele volgers mee entertainen op hun socials. En over enkele dagen vieren ze de launch van hun 500ste video: een muziekclip met een mix van niemand minder dan Pat en Loredana. Maar bij de opnames van een nieuwe video gaat het helemaal mis. Door een technische fout in een VR-bril wordt Céline naar het verleden gekatapulteerd en komt ze terecht op een school in het jaar 1996. Céline moet een manier vinden om terug naar het heden te geraken maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ondertussen, in 2022, probeert Michiel samen met bevriende vlogger, Carlos, te achterhalen wat er met Céline is gebeurd. Hoe kon het meisje zo plots verdwijnen? De verdwijning van Céline blijft ook niet onopgemerkt en al snel gonst het internet van de meest absurde theorieën. Is dit het einde van het CEMI-verse? Céline en Michiel staan misschien wel voor de meest ultieme challenge ooit: Céline van 1996 terug naar 2022 krijgen om op tijd hun muziekclip te lanceren.

Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean-Romy Manzila (Carlos), Anaïs Jansen (Sporty-J), Ruben Degroote (Adam), Ayco Weets (Laiko), Imea Denooze (Zahra), Louis Thyssen (Paul Peeters 1996), Peter Thyssen (Paul Peeters 2022), Kyoko Scholiers (Joyce) en Pat Krimson & Loredana De Amicis (Pat & Loredana) in REWIND te bewonderen zijn.

REWIND is een productie van Sputnik Media, bekend om zijn digital first producties, in opdracht van Kinepolis Film Distribution (KFD) & Streamz, en wordt gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter-maatregel van de Belgische Federale Overheid. Met dank aan Flanders Tax Shelter.

REWIND zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD) en wordt op 26 oktober 2022 in de Belgische bioscoopzalen verwacht en later ook op Streamz.

Designed & Developed by MoxyOne