Belgische film The Last Front onthult trailer met Iain Glen, Sasha Luss en Koen De Bouw in de hoofdrollen

Belgische film The Last Front onthult trailer met Iain Glen, Sasha Luss en Koen De Bouw in de hoofdrollenThe Last Front, het pakkende speelfilmdebuut van Julien Hayet-Kerknawi, lanceert vandaag de officiële trailer. Het oorlogsdrama vertelt het verhaal van Leonard, die een kleine, vreedzame gemeenschap inspireert om haar krachten te bundelen tegenover een onverbiddelijke vijand ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. In deze nieuwe Belgische film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Iain Glen, Sasha Luss en Koen De Bouw. The Last Front is vanaf 7 februari in de Belgische zalen te zien.

Over The Last Front

The Last Front neemt ons mee naar de zomer van 1914, waar de Eerste Wereldoorlog een Belgisch dorpje op zijn kop zet. Boer Leonard Lambert leidt een groep dorpsgenoten tijdens een adembenemende vlucht naar veiligheid, waarbij ze op de hielen worden gezeten door de meedogenloze Duitse luitenant Laurentz. In dit meeslepende kat-en-muisspel vervagen de grenzen tussen held en schurk, terwijl de menselijke veerkracht op een treffende wijze naar voren komt.

Cast en Crew

In zijn regiedebuut weet Julien Hayet-Kerknawi een film neer te zetten met een indrukwekkende cast. Naast Iain Glen en Sasha Luss schitteren Koen De Bouw, Joe Anderson, Joren Seldeslachts, Julian Kostov in de film. Emma Moortgat, David Calder, James Downie, Emma Dupont, Steve Armand en Mathijs F. Scheepers verrijken de cast verder.

The Last Front is een onafhankelijke Belgische productie gesteund door de steden Lier, Kluisbergen en Kortrijk. De film zal op 7 februari uitgebracht worden in België door Kinepolis Film Distribution, gevolgd door Dutch Filmworks in Nederland.

 

 

Designed & Developed by MoxyOne